Gıda

Bilgi kirliliğine karşı bilimle dayanışma

Bilgi kirliliğine karşı bilimle dayanışma

Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde öğretmenler için bir eğitim programı gerçekleştirdi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü…
Gıda sektörünün kalbi Bursa’da atıyor

Gıda sektörünün kalbi Bursa’da atıyor

EKONOMİ (BURSA) – Bursa Fuar Merkezi’nde düzenlenen iki önemli fuar organizasyonu kapılarını açtı. Dondurulmuş, işlenmiş, kuru ve paketli gıda ürünleri,…
Bursa gıda sektörü için Körfez’e yeni ticaret köprüsü

Bursa gıda sektörü için Körfez’e yeni ticaret köprüsü

EKONOMİ (BURSA) – BAE Ankara Büyükelçiliği tarafından oluşturulan Gıda Sektörü Alım Heyeti, Bursa’da düzenlenen ikili iş görüşmeleri etkinliğinde BTSO üyeleri…
Küresel rekabet için Türk markaları güç kazanmalı

Küresel rekabet için Türk markaları güç kazanmalı

Gıda sektörü ekosistemini bir araya getiren 4. Gıda İnovasyon Zirvesi, Boğaziçi Üniversitesi’nin tarihi atmosferinde gerçekleşti. Zirve kapsamında gün boyunca düzenlenen…
“Pazarı rakiplere kaptırma riskiyle karşı karşıyayız”

“Pazarı rakiplere kaptırma riskiyle karşı karşıyayız”

EKONOMİ (BURSA) – Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Senih Yazgan, 2025’in Bursa Siyah…
“Adil ve sürdürülebilir gıda düzeni kurmak ortak sorumluluğumuzdur”

“Adil ve sürdürülebilir gıda düzeni kurmak ortak sorumluluğumuzdur”

MERSİN/EKONOMİ Mersin Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Abdullah Özdemir, yayınladığı mesajla ‘16 Ekim Dünya Gıda Günü’nü kutladı. Birleşmiş Milletler Gıda ve…
TKDK’dan Kardelen Kestane Şekeri’ne ziyaret

TKDK’dan Kardelen Kestane Şekeri’ne ziyaret

TKDK’dan Kardelen Kestane Şekeri’ne ziyaret Kaynak: Dünya Gazetesi
Gastronomide sosyal medyanın gücü: Mesele izlenmek değil, inandırmak

Gastronomide sosyal medyanın gücü: Mesele izlenmek değil, inandırmak

5. Global Gastro Ekonomi Zirvesi’nde konuşan Ferhat Bora, sosyal medyanın gastronomi üzerindeki etkisini kendi deneyimlerinden yola çıkarak şöyle anlattı: “Bir…
5. Global GastroEkonomi Zirvesi’nde “Gazze İçin Birlikteyiz” mesajı

5. Global GastroEkonomi Zirvesi’nde “Gazze İçin Birlikteyiz” mesajı

Gastronomi Uzmanı Dr. Ece Edil Akman ve Şef Murat Deniz Temel’in katıldığı panelde, TURYİD (Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri…
5. Global GastroEkonomi Zirvesi, “Kesişme Noktası” temasıyla geleceğin sofralarını konuştu

5. Global GastroEkonomi Zirvesi, “Kesişme Noktası” temasıyla geleceğin sofralarını konuştu

TURYİD tarafından organize edilen “5. Global GastroEkonomi Zirvesi” Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapıldı. Bu yıl ikinci kez AKM’nin ev sahipliği…
Başa dön tuşu